ServerView Agents no longer working with JRE 7u10

PRIMERGY, PRIMEPower

Moderator: ModTeam

doktornotor
Posts: 10
Joined: Thu Dec 13, 2012 19:36
Product(s): PRIMERGY TX140 S1

ServerView Agents no longer working with JRE 7u10

Postby doktornotor » Fri Dec 14, 2012 13:01

Worked with JRE 7u9, with JRE 7u10 the JRE is no longer recognized, System Monitor/System Configuration etc. just produce a popup about missing Java runtime install and that is all.

OS: W2008R2 SP1, Agents version: neither 6.10.06 nor the new 6.11.03 is working. :x

me@work
Posts: 945
Joined: Thu Jun 22, 2006 15:32
Product(s): Scaleo Pi2662, Primergy

Re: ServerView Agents no longer working with JRE 7u10

Postby me@work » Fri Dec 14, 2012 13:51

It took a long time until Java7 was accepted at all by the SV agent software. Therefore I assume, that currently available agents simply don't recognize the latest update.

Time for a downgrade of Java, or time to wait for new agents...

doktornotor
Posts: 10
Joined: Thu Dec 13, 2012 19:36
Product(s): PRIMERGY TX140 S1

Re: ServerView Agents no longer working with JRE 7u10

Postby doktornotor » Fri Dec 14, 2012 14:19

me@work wrote:It took a long time until Java7 was accepted at all by the SV agent software.


Yeah, it took extremely long time and broke on the very first Java update. Very robust technology indeed. :roll:

me@work wrote:Time for a downgrade of Java, or time to wait for new agents...


Already done. Posted to report the issue and also so that others can avoid it.

P.S. Java once again - write once, debug everywhere. Junk. :evil:


Return to “Server Products”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest