Karácsonyra gyarapodtunk egy amilo li3710-es notival, és nagyon jól szuperált mostanáig, tulajdonképpen most is prímán mükszik, csak van két, három dolog, amivel nem tudok dűlőre jutni... (szerintem a win7- el szembeni "laikusságom" miatt)
Az első dolog, a web kamera. Rájöttem, hogy az "fn+f7" kombinációval, kikapcsolható, és nem kell folyamatos üzemmódban futnia. Nem is volt gond, csupán a következő alkalommal, mikor msn-eztem, nem kapcsolt be. ill. nem tökéletes, mert a kis kontroll led kék helyet piros fénnyel világít, és a fogadó félen nincs kép, holott a notin müxik. Nem igazán jöttem rá, miért nem akar működni!
A második dolog, a funkció billentyűk, ill. billentyű kombinációk. Nem működik mindegyik, például hangerő szabályozás, stb... Erre sem találtam megoldást, mintha nem is lenne ennek felülete, ahol szabályozni lehetne..

A harmadik dolog, a Windows 7 frissítésével kapcsolatos. Amikor megkaptam az update cd-jét, (amit alig vártam...

Ha esetleg tudnátok segíteni, nagyon megköszönném, és hálás lennék érte. Nem volna egy hátrány, ha nem halnék meg bután. Ezért mindenkinek hálás vagyok a segítségért.
üdv, pistee.