Esprimo Edition p2510 mouse pointer problem

Moderator: ModTeam

raggoz
Posts: 2
Joined: Fri Jun 22, 2012 0:09
Product(s): Fujitsu Siemens Esprimo Edition p2510

Esprimo Edition p2510 mouse pointer problem

Postby raggoz » Fri Jun 22, 2012 15:46

Hi there,

I have had FS Esprimo Edition p2510 for many years now and last weekend I bought SSD disk and reinstalled my Windows Vista SP2 installation. Now I´ve a problem with the mouse pointer.
Instead of seeing a normal mouse pointer I see blurred box which is of the size of 3x3~4x4 cm. I have no idea why this is the case. I´ve tried to install all the drivers in Windows Update without any help.
So my thoughts are with the graphic driver. First I went to ati.com and installed the latest supported driver = No luck. Then I went to the FS support site and tried the driver update tool and that one just found one graphic filter driver which was installed = No luck. At last I uninstall the latest ATI driver and installed the driver from the FS support site = No luck.

So my question is, does anybody have a solution for this problem or am I on my own here? I´m on the verge of installing a new graphic card to the computer and check if that´s the case.

Some help would me much appreciated.

Best regards,
Ragnar

raggoz
Posts: 2
Joined: Fri Jun 22, 2012 0:09
Product(s): Fujitsu Siemens Esprimo Edition p2510

Re: Esprimo Edition p2510 mouse pointer problem

Postby raggoz » Sat Jun 23, 2012 12:00

I just found a walkthru while reading an article:
http://social.technet.microsoft.com/For ... 4531664e0d

Solution / fix was to:
Turning on mouse trail and Set trail slider to short.


Also found someone with the same/similar problem:
http://www.tomshardware.com/forum/36773 ... use-cursor

If anybody has had a similar problem please share your thoughts or solution - Thanks.

Regards,
Ragnar


Return to “ESPRIMO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests