Blank Black Screen and Fingerprint Reader Problem

Moderator: ModTeam

siavash.babaei
Posts: 2
Joined: Mon Jun 01, 2009 12:48
Product(s): H270

Blank Black Screen and Fingerprint Reader Problem

Postby siavash.babaei » Mon Jun 01, 2009 13:01

I got my H270 2 Months ago. Sometimes when I turn it on, I cannot even get to the boot menu. It is just a blank black screen. I had the same problem before (about a week after I got it) although it was not "sometimes" but "always" so I sent it for repairs and they said that there was no problem with the motherboard or anything else but the Monitor, so they changed it. Now I am having the back screen problem again though it happens "often" not "always". When I look very very carefully I can see the boot menu in this black screen as a very vague shade so what I am wondering about is what the problem may be and should I send it again.

I also cannot use the fingerprint reader. When I try to save my fingerprint data using Smartcase Logon it says "old or corrupted fingerprint data".

Appreciate Your Help and Comment

eszem
Posts: 3
Joined: Sun Jun 07, 2009 16:11
Product(s): FS CELSIUS Mobile H270
Serial No.: YKLE0025770109
P/N LO0285ABD000
S/N MU41084980017414

Re: Blank Black Screen and Fingerprint Reader Problem

Postby eszem » Sun Jun 07, 2009 16:41

Az én Celsius Mobile H270-esem csupán 1 hónapos, de eddig már kétszer produkálta a bekapcsolás utáni teljesen sötét képernyöt. Sajnos semmit sem lehetett vele ilyenkor kezdeni. Próbáltam külsö monitorral is, de nem volt video szignál. Egy nap multával bekapcsoltam, és problémamentesen müködött! Tegnapelött óta a probléma sajnos állandósult, egyáltalán nem jelentkezik be a gép. Az LCD kijelzö müködik, bekapcsoláskor jelzi a bekapcsolt állapotot, a külsö tápegység jelenlétét, az akkumulátor állapotát, a WIFI állapotát, leellenörzi a HD-t, a DVD meghajtót, a processzort és a memóriát hütö ventillátor pörög, de a gép nem BOOT-ol! Van valami elképzelés, hogy mi lehet a probléma, vagy irány a garanciális szervíz?

Minden javaslatot szívesen fogadok....

Tisztelettel: eszem :(


Return to “CELSIUS Mobile Workstations”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests