[M9400] Unknown Device

Moderator: ModTeam

BlueHuman
Posts: 12
Joined: Fri Apr 15, 2011 10:33
Product(s): Esprimo Mobile M9400

[M9400] Unknown Device

Postby BlueHuman » Mon Apr 18, 2011 23:13

Good evening, a little more advice if I may - I recently upgraded to Windows 7 and Office 2010 from XP and Office 2003. All has gone very well with one small exception - under device manager there is an unrecognised device - it's under Other Devices and is shown as an Unknown Device.

I've tried to search automatically for the device driver and from the disc but with no joy - how can I identify the hardware in question so I can install it correctly?

Thanks again - Blue

User avatar
sabrex
Posts: 1145
Joined: Thu Jun 05, 2003 0:01
Product(s): Various
Location: England
Contact:

Re: [M9400] Unknown Device

Postby sabrex » Tue Apr 19, 2011 9:37

i think it is the ACPI BIOS Linkage Driver you need,
http://support.ts.fujitsu.com/com/support/downloads.html

Select your device and go to Tools and Utilities.
You will find there the ACPI BIOS Linkage Driver.

The only problem is its not listed under windows 7 and only under vista OS.!

BlueHuman
Posts: 12
Joined: Fri Apr 15, 2011 10:33
Product(s): Esprimo Mobile M9400

Re: [M9400] Unknown Device

Postby BlueHuman » Tue Apr 19, 2011 12:47

What a serious star you are - installed it from Vista and all is now okay - no idea what it does :-) but thanks again for all your help.

Blue


Return to “ESPRIMO Mobile”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest