V2010 on Win 7

Moderator: ModTeam

gsebs
Posts: 34
Joined: Fri May 08, 2009 3:55
Product(s): Amilo Pro V2010

V2010 on Win 7

Postby gsebs » Fri May 08, 2009 4:44

Just put this onto my computer and it seems to be running quite fine, hopefully the people at via hyperion will put out some compatable driver so I can give it a full test run, the only thing I have done is add a little ram up to 512 which seems to run it nicely but am going to go to 1024 soon. BTW only running 32bit

gumbald
Posts: 2
Joined: Tue May 19, 2009 21:43
Product(s): Amilo Pro V2010

Re: V2010 on Win 7

Postby gumbald » Tue May 19, 2009 21:47

What wireless driver did you use?

gumbald
Posts: 2
Joined: Tue May 19, 2009 21:43
Product(s): Amilo Pro V2010

Re: V2010 on Win 7

Postby gumbald » Wed May 20, 2009 18:11

After running Windows Update via a wired connection, I have a wireless driver - but cannot connect to a network as the wireless isn't turned on. XP used the "launch manager" to do this, but I've installed this on Windows 7 and it has no effect.

Any other way I can enable the wireless?

egoist82
Posts: 1
Joined: Fri Oct 17, 2008 15:06
Product(s): AMILO PRO V2010

Re: V2010 on Win 7

Postby egoist82 » Tue Sep 07, 2010 14:14

I have V2010 and installed automaticaly the driver for the wireless and I have not problem now with this. I am with Windows 7 Ultimate if it matters. I even found any ALPS drivers for the touch pad which is worked for me. The only problem is the graphics adapter hasn't drivers for WIN7 and it installed driver for "Standart VGA Adapter". Did you solve this problem with the video adapter and which drivers did you use for the Via/S3 Unichrome Pro?


Return to “AMILO Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests