[Amilo Pro] Aaaaa!!!! Problem!!! Stone age stuff!

Moderator: ModTeam

bell_sux

[Amilo Pro] Aaaaa!!!! Problem!!! Stone age stuff!

Postby bell_sux » Wed Jun 14, 2006 23:44

i have an Amilo Pro v2045 and i have some problems with my tv out...like...i see all in BLACK&WHITE...WHY!!???
anyone knows?..is not a wire problem..i bought brand new tv-out wiring..so is not the wires! anyone had or has the same problem!?[/b]

al86

Postby al86 » Fri Jun 16, 2006 11:16

Hi bell_sux,
this error is refered to your TV and gfx-settings.
You need to equal your TV´s input signal to you GFX´s output signal.
PAL to PAL or NTSC to NTSC. Sometimes in NVidia gfx drivers you can even define to have a "mixed TV-Output".

I expierienced the same problem with a desktop machine having a Nvidia Geforce 4 MX AGP card. I could solve it with driver settings. *me so stupid :-) *

Have phun.
If nothing helps: google.
Sure it can help you.

Al

gokkor
Posts: 11
Joined: Sat Dec 10, 2005 1:01
Location: Istanbul, Turkey
Contact:

cable problem

Postby gokkor » Thu Feb 01, 2007 19:31

it's just because of the cable you use. You should either use a "patched" scart connector, or use composite output.

Check this out :
http://camp0s.altervista.org/sVideo/how_to.htm

this nice tutorial explains how to do such a "patched" scart cable by yourself.

BTW, you can but such a scart connector but it's a try and miss, usual SCART connectors do not have this "patch" since it's out of the standards.

but never mind, just grab a soldering iron. I did it, it took only a few minutes, and still use it :)
Go Out! Life is there waiting for you, not here in front of a screen :)


Return to “AMILO Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron