Computer hangs at startup

Moderator: ModTeam

Adj

Computer hangs at startup

Postby Adj » Sun Mar 05, 2006 22:50

hey my computer hangs at the startup.
at this point it hangs and except resetting there is nothing i can do:
(it doesnt listen to DEL or TAB or F8 or whatever)
Image
it all happend after i installed the new driver for my graphic card: Gforce MX 400.
does anyone has some advise what to do?
thanks in advance
Adj

scott0453

Postby scott0453 » Mon Mar 06, 2006 12:35

if u can get into ur bios menu try to reset the settings by pressing {F9} then try booting up again

Adj

Postby Adj » Mon Mar 06, 2006 16:20

Thanks for replying.
I have tried many times to give any input to the computer.
i've start tapping del from the moment i switched it on but it hangs at the point where i should push del to enter setup, so it hangs before i can get into bios setup. :(
could there be a way of ressetting the bios when the computer is off?
thanks

scott0453

Postby scott0453 » Tue Mar 07, 2006 11:09

If you can open up the computer and reset the cmos memory then try again

scott0453

Postby scott0453 » Tue Mar 07, 2006 12:38

when u open the side of ur computer look on the motherboard al look for the words "cmos reset" or something along those lines above u shold see 3 pins 2 of which are covered by a jumper move the position of the jumper to cover the exposed pin and the one next to it which was previosly coverd then power on ur pc dont wory about the pc not startig after pushing the power buton put the jumper pin back in the same location this should reset your bios chip and you should have a working happy little pc :wink:

Adj

Postby Adj » Tue Mar 07, 2006 21:23

it works!
and the new drivers work as well... it probably didnt had anything to do with it..
so i still dont know the cause.. lets hope it doesnt happen again.
many many thanks scott0453!
cya


Return to “General topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest