Amilo PA 1510, 500GB HDD?

Moderator: ModTeam

maraxion
Posts: 18
Joined: Fri Jun 11, 2010 15:20
Product(s): Amilo PA 1510

Amilo PA 1510, 500GB HDD?

Postby maraxion » Sun Oct 09, 2011 18:48

Hello, I was wondering if anyone knew if the 1510 can use a 500GB HDD?
Iv seen it can use a 320Gb, but never 500.
Upgraded it now to a Dual core TL-64 2.2Ghz and 4Gb ram, but wanted some more space.

darkduck
Posts: 5
Joined: Thu Oct 06, 2011 22:02
Product(s): Amilo Pi 1505
Location: London
Contact:

Re: Amilo PA 1510, 500GB HDD?

Postby darkduck » Sun Oct 09, 2011 23:18

I have 1505 with 500Gb.
See no reason why you can't have 500 Gb on your laptop.
linuxblog.darkduck.com - my blog about Linux

buylinuxcds.co.uk - place where you can get CDs with Linux.

maraxion
Posts: 18
Joined: Fri Jun 11, 2010 15:20
Product(s): Amilo PA 1510

Re: Amilo PA 1510, 500GB HDD?

Postby maraxion » Sun Oct 09, 2011 23:41

darkduck wrote:I have 1505 with 500Gb.
See no reason why you can't have 500 Gb on your laptop.


No altering on the bios, just last edition?

darkduck
Posts: 5
Joined: Thu Oct 06, 2011 22:02
Product(s): Amilo Pi 1505
Location: London
Contact:

Re: Amilo PA 1510, 500GB HDD?

Postby darkduck » Sun Oct 09, 2011 23:45

I had even not the latest bios. Don't remember exactly, probably 1.10 when I plugged in this HDD.
Just plug&play. )))

Look here: http://linuxblog.darkduck.com/2011/09/d ... house.html
linuxblog.darkduck.com - my blog about Linux

buylinuxcds.co.uk - place where you can get CDs with Linux.

maraxion
Posts: 18
Joined: Fri Jun 11, 2010 15:20
Product(s): Amilo PA 1510

Re: Amilo PA 1510, 500GB HDD?

Postby maraxion » Mon Oct 10, 2011 10:34

Great thanks, and nice link :)

Il take a look at a WD Black Scorpio then, but first I need to fix a screen problem. Hoping its "only" the cable between motherboard and screen that is dead.


Return to “AMILO Notebook”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests