Native Resolution Problem

SCALEO E, SCALEO H, SCALEO X, SCALEO L, SCALEO P

Moderator: ModTeam

OUTATIME
Posts: 19
Joined: Fri Feb 27, 2009 16:46
Product(s): Scaleo E

Native Resolution Problem

Postby OUTATIME » Fri Feb 27, 2009 16:51

My LCD TV (a Toshiba 37") has a native resolution of 1360x768, but the Scaleo E, a standard, won't allow itself to be set to this resolution, so I'm having to comprimise with a les-than-ideal resolution.

If I buy a new graphics card will this offer me more resolution options?

thank you,

Nate.

99Gizmo
Posts: 17
Joined: Sun Mar 01, 2009 14:00
Product(s): Scaleo E
Scaleo EVi 2656

Re: Native Resolution Problem

Postby 99Gizmo » Sun Mar 01, 2009 14:14

It will if u buy Nvidia or Ati they support non standard screen sizes

and then get a copy of PowerStrip this alows up to more than play with Sceen but also set what ever pixles by what ever pixles

Giz

OUTATIME
Posts: 19
Joined: Fri Feb 27, 2009 16:46
Product(s): Scaleo E

Re: Native Resolution Problem

Postby OUTATIME » Tue Mar 03, 2009 17:24

99Gizmo wrote:It will if u buy Nvidia or Ati they support non standard screen sizes

and then get a copy of PowerStrip this alows up to more than play with Sceen but also set what ever pixles by what ever pixles

Giz


Thank you for the reply, Sir.


Return to “SCALEO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest