[Scaleo P] has no picture

SCALEO E, SCALEO H, SCALEO X, SCALEO L, SCALEO P

Moderator: ModTeam

aakl
Posts: 1
Joined: Mon Oct 01, 2007 5:15

[Scaleo P] has no picture

Postby aakl » Mon Oct 01, 2007 18:26

I have tried another videocard, another HD, another power and other RAM, nothing helps, what's wrong?

User avatar
tenchiten
Posts: 383
Joined: Wed Feb 21, 2007 20:08
Product(s): Frankenputers
Location: Cheshire UK

Postby tenchiten » Tue Oct 02, 2007 11:41

Hello aakl,
A little more info please, how did the problem first start ? Did you put in a new video card and then had no picture or did the graphics just stop working ?
You have already tried replacing a number of components and presumably these replacement components were known to be working before you fitted them ?
Before looking at more complex possibilities, have you eliminated any possible fault with the monitor you are using ?
When you first switch the computer on, do you hear any beeps ?
Learning all the time.

diabolicum
Posts: 41
Joined: Tue Jul 24, 2007 20:58

Re: Scaleo P has no picture

Postby diabolicum » Wed Oct 03, 2007 16:13

aakl wrote:I have tried another videocard, another HD, another power and other RAM, nothing helps, what's wrong?

wats wrong? first to start its the lack of infomation you gives us
Siemens D1325
1gb sdram 256,256,512 175mhz memory (pc133oc)
Videocard Sapphire X1950pro 512mb
2000mhz cpu oc at 2600mhz
windows xp service pack 2
300gb harddisk space


Return to “SCALEO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest