[Scaleo P] Vista on a Scaleo P

SCALEO E, SCALEO H, SCALEO X, SCALEO L, SCALEO P

Moderator: ModTeam

liquidjp
Posts: 1
Joined: Tue Jan 30, 2007 12:25

[Scaleo P] Vista on a Scaleo P

Postby liquidjp » Tue Jan 30, 2007 15:52

Accourding to the FS site my Scaleo P is only Vista Capable, anyone know why this is?
Current set up
3.6ghz Pentium 4
2gb Ram
Ati x700 graphovce with 256mb

This seems way above the specs for vista, anyone else tried instaling?

Mike_26
Posts: 90
Joined: Fri Jan 27, 2006 19:34

Postby Mike_26 » Tue Jan 30, 2007 18:00

Not all Scaleo Ps are exactly the same specification and some Scaleo Ps may not be able to run Windows Vista. By the sounds of it however, you can run Windows Vista but you can check by running the Windows Vista upgrade advisor from here: http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/upgradeadvisor.mspx

Hope that helps


Return to “SCALEO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron