PRIMERGY RX2530 M5 missing device driver

PRIMERGY, SPARC Enterprise Server, PRIMEFLEX, PRIMEPower, BS2000

Moderator: ModTeam

martin.gospodinov
Posts: 2
Joined: Mon Jul 13, 2020 13:21
Product(s): PRIMERGY RX2530 M5

PRIMERGY RX2530 M5 missing device driver

Postby martin.gospodinov » Tue Jul 14, 2020 12:17

Hello. I have a problem with a device, that doesn't have a driver. The server machine is PRIMERGY RX2530 M5 D3383-B13. The OS is Windows Server 2019 Standard. The device shows as "Coprocessor" with the following Hardware IDs : "PCI\VEN_1734$DEV_1228&SUBSYS_12561734&REV_00". This seems to be a Fujitsu device. I've already installed Chipset and Matrox graphic card driver. What can I do?
Attachments
Primergy Coprocessor Driver.jpg
Primergy Coprocessor Driver.jpg (121.73 KiB) Viewed 458 times

me@work
Posts: 974
Joined: Thu Jun 22, 2006 15:32
Product(s): Scaleo Pi2662, Primergy

Re: PRIMERGY RX2530 M5 missing device driver

Postby me@work » Tue Jul 14, 2020 17:05

It's probably this driver missing...

If it isn't, simply check this manufacturer's site for other supplemental drivers (after entering your serial number or system type, and the desired OS).

For future installations, you might want to leverage the benefits of installing your server using the server installation manager DVD, which features an automatic selection of all the required drivers (for the system type detected and OS selected).

martin.gospodinov
Posts: 2
Joined: Mon Jul 13, 2020 13:21
Product(s): PRIMERGY RX2530 M5

Re: PRIMERGY RX2530 M5 missing device driver

Postby martin.gospodinov » Wed Jul 15, 2020 11:19

Indeed it was that driver. Actually I downloaded all drivers, put them into one folder and made Windows choose the best driver so it worked. But I have another problem - when entering my server serial number here I get drivers for the LAN cards "PLAN EP X710-DA4 4x10Gb SFP+". But when I check in Device manager, it shows 4 LAN cards as "Intel Ethernet Connection X722 for 10GbE SFP+" and the OS has automatically installed a Microsoft driver.
Interesting. Tried DeskUpdate and when I run it (elevated) I get the following error :
DuCore.GetListOfEvaluatedPackages....ErrorCode: 646


Return to “Server Products”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron