Recovery problem TX1310M1

PRIMERGY, SPARC Enterprise Server, PRIMEFLEX, PRIMEPower, BS2000

Moderator: ModTeam

informatech
Posts: 3
Joined: Wed Sep 10, 2008 14:45
Product(s): ECONEL 100 S2

Recovery problem TX1310M1

Postby informatech » Wed Dec 14, 2016 16:09

Good evening, I wanted to report a problem I found with the target server. After installing the included operating system through the Fujitsu Dvd support I made the total server backup with Windows Server Backup (System State, Bare Metal and Hard drives). After turning off the server I simulated replace disks (Original 2 Seagate 1TB in Raid 1) and installed and configured 2 new Toshiba 1TB disks in RAID 1. I run the restore of backup from the Windows Server DVD without problems. But when I restarted the server during operating system load, it appears the BSOD with the following 0x0c000021a error. Thinking it was a problem with the Windows Servre Backup, a third-party software I used (Macrium Reflet) to create the image of the server. And I had the same problem after performed the system restore. Has anyone had the same problem? Thank in advance

me@work
Posts: 871
Joined: Thu Jun 22, 2006 15:32
Product(s): Scaleo Pi2662, Primergy

Re: Recovery problem TX1310M1

Postby me@work » Wed Dec 14, 2016 16:31

Without asking for the exact flavour of your "included operating system", this is most probably an issue with your OS installation...

Please have a look here:
This can occur if you have restored your hard disk from a backup. Some backup programs might skip restoring system files that they determine are in use.


Backups of active systems (esp. with Antivirus solutions etc.) are generally cumbersome...


Return to “Server Products”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest