Change GraphikCard in Scenic PRO C6

All topics related to PC

Change GraphikCard in Scenic PRO C6

Postby » Wed Jul 02, 2003 7:27

I have an Scenic Pro C6 and want to change the GraphikCard. After insert a PCI NVidia, I do not get any display. After removing the PCI Card it works again. I suposse I have to desactive the OnBoard card first. Does any one know how to do that?<BR>Thanks in Advance<BR>Francisco Pardo<BR>

Juggernaut
Posts: 1233
Joined: Wed Jun 11, 2003 0:01

Re: Change GraphikCard in Scenic PRO C6

Postby Juggernaut » Wed Jul 02, 2003 7:46

According to<BR> <A HREF="http://www.fsc-pc.de/support/SoftwareAssist.asp" TARGET=_blank>http://www.fsc-pc.de/support/SoftwareAssist.asp</A> <P>There's a D1026 Mainboard in this PC. I don't know how to disable onboard VGA, but try ALL PCI slots with the VGA card, perhaps one of them has a higher Priority than the onboard VGA.

Juggernaut
Posts: 1233
Joined: Wed Jun 11, 2003 0:01

Re: Change GraphikCard in Scenic PRO C6

Postby Juggernaut » Wed Jul 02, 2003 11:02

Hmmm ... since the onboard VGA is AGP I guess you won't be able to boot any PCI graphics card unless the BIOS allows to choose PCI over AGP.

Re: Change GraphikCard in Scenic PRO C6

Postby » Wed Jul 02, 2003 13:53

Hallo Juggernaut,<BR>Thank you very much for try to get an answer.<BR>I will try with another PCI Card.<BR>

Juggernaut
Posts: 1233
Joined: Wed Jun 11, 2003 0:01

Re: Change GraphikCard in Scenic PRO C6

Postby Juggernaut » Wed Jul 02, 2003 21:40

Well, if I am right then NO PCI VGA card will ever work. You'll have to search for a BIOS option - if there is none, then this won't work!


Return to “Personal Computers (archive)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest