Search found 34 matches

Go to advanced search

by Shamanda
Fri Jan 11, 2008 17:04
Forum: AMILO Notebook
Topic: [Amilo A] A1650 help please !
Replies: 15
Views: 7724

The problem with the FAN at normal is when i'm runing world of warcraft . When i start my laptop in 2 min the CPU temp is going 71 and the HD temp 32 is that normal ? i mean CPU temp is staying at 71*C and when i run WoW is going 90. Also when i run wow i hear that the fans is working fast ... but h...
by Shamanda
Thu Jan 10, 2008 21:17
Forum: AMILO Notebook
Topic: [Amilo A] A1650 help please !
Replies: 15
Views: 7724

still same problem with low frames
:(
by Shamanda
Wed Jan 09, 2008 23:02
Forum: AMILO Notebook
Topic: [Amilo A] A1650 help please !
Replies: 15
Views: 7724

i'm installing Latest catalyst version now . lets see what will happen. Btw what is the best setings for my chipses? btw i have another problem when i'm in normal fan speed my cpu temp is going to hight and my laptop automatic shutdown . but when i'm in silence mod there is no problems .. why ?
by Shamanda
Wed Jan 09, 2008 16:42
Forum: AMILO Notebook
Topic: [Amilo A] A1650 help please !
Replies: 15
Views: 7724

[Amilo A] A1650 help please !

This is my 1st topic and post in this forum so happy new year to alll FSC member's! Well here is my problem: World of warcraft -> Settings : LOW -> FPS 2-8 I'm using the drivers that come with the laptop. My windows is XP home edition. Graphic card : ATI MOBILITY RADEON Xpress 200series. I have set ...

Go to advanced search