Search found 27 matches

Go to advanced search

by kwaq
Sun Dec 24, 2006 16:18
Forum: AMILO Notebook
Topic: XP boot crash when connected to AC power
Replies: 4
Views: 3362

Ok, I'm happy to be helpful :D
by kwaq
Sun Dec 24, 2006 16:03
Forum: LIFEBOOK
Topic: motherboard Lifebook S4542
Replies: 3
Views: 2943

What information exactly you need? Chipset manufacturer or what? Because there is no standard (eg. ASUS or Gigabyte) mainboard mounted inside laptop computer - it's made by Fujitsu Siemens for that specific model.
by kwaq
Sun Dec 24, 2006 15:40
Forum: AMILO Notebook
Topic: XP boot crash when connected to AC power
Replies: 4
Views: 3362

Have you tried to go into "safe mode" and turning off Windows power management? You may also look in BIOS for power management (ACPI) and try turning it off. To compare - when I try to turn off power management from BIOS in my desktop PC, Windows crashes...
by kwaq
Sun Dec 24, 2006 15:29
Forum: AMILO Notebook
Topic: LAN not working in AMILO1437G:network cable is not connected
Replies: 1
Views: 1964

Look to the network socket in you laptop if any of the connectors isn't broken or bent. The same applies for router - if your router have multiple sockets, try connecting cable to another one.
by kwaq
Fri Jul 14, 2006 15:30
Forum: CELSIUS Mobile Workstations
Topic: Celsius H240 and Window Vista - help with drivers
Replies: 7
Views: 10161

Are you trying to instal drivers from *.exe files? If yes, then try setting compatibility with Windows XP. Right click on file => Properties => Compatibility. When I was using Longhorn (early beta of Vista), I had problems while installing drivers for mouse - *.exe file did not started. After settin...
by kwaq
Thu Apr 27, 2006 14:19
Forum: LIFEBOOK
Topic: Linux and HDD LED permanent lights
Replies: 1
Views: 3300

Seems to be commmon problem for linux drivers. On my Philips CPWNA 100/00 Wi-Fi card led indicators doesn't work , although the card itself works good. Probably you'll have to get used to that. I didn't looked at my Lifebook E6595, but it seems that HDD indicator works all the time (i have LCD scree...
by kwaq
Tue Jan 24, 2006 16:02
Forum: LIFEBOOK
Topic: Lifebook web cam
Replies: 1
Views: 4382

Have you installed drivers for it? (sorry asking for this, some people just forget about that). If yes, then check for updates. Install newest drivers for your chipset. Check if the USB controller is turned on and working, connect other device to it (eg. printer). Also, there is compability problem ...
by kwaq
Tue Jan 24, 2006 14:57
Forum: AMILO Notebook
Topic: I have problem
Replies: 3
Views: 6431

Maybe not directly FAQ, but rather netiquette when publishing topic (>don't write "i have problem"<). Sometimes people just ignore topic like that. I didn't want to offend him, if I did, then I'm sorry. According to link I provided; by me it's displayed completely in english.
by kwaq
Mon Jan 23, 2006 19:32
Forum: AMILO Notebook
Topic: Amilo A7620 and drivers update
Replies: 2
Views: 5713

On this site:

http://www.fujitsu-siemens.com/support/downloads.html

type in your model name (A7620) and follow onpage instructions.
by kwaq
Mon Jan 23, 2006 19:22
Forum: AMILO Notebook
Topic: Amilo M1437G - hard disk "click" sound
Replies: 14
Views: 18936

Download some software which shows actual S.M.A.R.T status, for example SpeedFan:

http://www.almico.com/speedfan.php

and check what is going wrong...
And, as Mattster said, be prepared to change your drive...
by kwaq
Mon Jan 23, 2006 19:07
Forum: AMILO Notebook
Topic: I have problem
Replies: 3
Views: 6431

You seriously have problem - with reading FAQ.

http://support.fujitsu-siemens.com/down ... 4a33cfca36
by kwaq
Wed Jan 18, 2006 17:47
Forum: LIFEBOOK
Topic: LIFEBOOK E 6595 no sound (weird)
Replies: 0
Views: 3470

LIFEBOOK E 6595 no sound (weird)

Hi everyone, I've bought used Lifebook E 6595. Everything works, excluding sound. There is no sound on speakers, but headphone output WORKS! Isn't that weird? If anyone knows the answer, please, reply! Thanks!

Go to advanced search

cron