Search found 7 matches

Go to advanced search

by JmPardo23
Fri Aug 05, 2016 11:53
Forum: ESPRIMO
Topic: Driver Moschip PCIe to High Speed Serial Port Windows 10
Replies: 0
Views: 5329

Driver Moschip PCIe to High Speed Serial Port Windows 10

Hello I upgraded a Fujitsu Esprimo P420 E85 + for Windows 10. In the Fujitsu support site indicate that the equipment is certified for Windows 10 x64. After you install Windows 10, in Device Manager appears two "Multifunction Device 'in' Other devices', corresponding to hardware 'MF \ PCI # VEN...
by JmPardo23
Mon Apr 27, 2015 15:57
Forum: Server Products
Topic: Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1
Replies: 7
Views: 40225

Re: Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1

Hi, problem solved... I was doing the installation default without storing the script files. In the wizard to indicate where to store script files, clicked 'Cancel ' and continued the installation wizard . Once completed , clicked 'Start Installation ' and got the error ''Server Internal Error' with...
by JmPardo23
Mon Apr 27, 2015 9:55
Forum: Server Products
Topic: RX300 S4, Error general protection fault
Replies: 2
Views: 3144

Re: RX300 S4, Error general protection fault

Hi

Did anyone can help me? Since your experience I think it's a hardware fault ? How to diagnose that component?

Regards
by JmPardo23
Tue Apr 21, 2015 14:12
Forum: Server Products
Topic: Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1
Replies: 7
Views: 40225

Re: Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1

hi Thanks for help. I have been working as Fujitsu Siemens Partner, now only Fujitsu for 10 years. I understand it must be possible to install a Server 2012 R2 on a TX1310 M1. It should be as simple as enable RAID in the BIOS, boot with the DVD ServerStart, configure the installation wizard and foll...
by JmPardo23
Fri Apr 10, 2015 13:44
Forum: Server Products
Topic: Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1
Replies: 7
Views: 40225

Re: Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1

Hi Davie and thanks I have followed these steps correctly. The problem is further. Firstly I enable the RAID in BIOS. After I create the RAID 1 with Ctrl-M. State: Optimal Now I boot de server with ServerView CD. When finish the installation wizard, I get and "Server Internal Error" and th...
by JmPardo23
Fri Apr 10, 2015 10:19
Forum: Server Products
Topic: Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1
Replies: 7
Views: 40225

Server 2012 R2 en TX1310 M1 RAID 1

Hi Can not be installed on a Fujitsu TX1310 M1 the Microsoft Server 2012 R2 Foundation operating system in RAID mode 1. Has a raid controller LSI embedded software. With ServerView Installation Manager, at the end of Setup Wizard installation gives an error "Internal Server Error" and does...
by JmPardo23
Fri Apr 10, 2015 9:49
Forum: Server Products
Topic: RX300 S4, Error general protection fault
Replies: 2
Views: 3144

RX300 S4, Error general protection fault

Hi I have a Futjisu Siemens RX300 S4 server unbootable. After starting the BIOS, this message appears: "Error: General Protection Fault at 0D00:071B" I have done tests with the memory modules, storage RAID 1 and seems right. I updated the BIOS to the latest version and has not been solved....

Go to advanced search