Search found 6 matches

Go to advanced search

by Enlightened
Wed Feb 25, 2009 11:59
Forum: SCALEO
Topic: [Scaleo E] VISTA DRIVERS NEEDED!
Replies: 7
Views: 6323

Re: [Scaleo E] VISTA DRIVERS NEEDED!

Andy,

My sound was off and I used the link to update the Vista driver. I now have sound to my headphone socket but not to my rear phono sockets for the surround sound...

Any ideas?

Owen
by Enlightened
Wed Feb 25, 2009 11:56
Forum: SCALEO
Topic: Installation Help
Replies: 49
Views: 16865

Re: Installation Help

Dave,

I updated the Vista drivers on my sound card and now have sound to my headphone socket but not the rear phono pins. I will do some more work before following the Maplin support advice of returning it under warranty!!!

Owen
by Enlightened
Tue Feb 24, 2009 10:46
Forum: SCALEO
Topic: Sound
Replies: 7
Views: 1982

Sound

I have just bought the Scaleo E from Maplin. Everything went well with the installation but I have no sound! I am running Vista and get picture Via SCART but no sound. I also get no sound from the headphone socket at the front. Device manager says the card is working fine... Any advice would be great!
by Enlightened
Tue Feb 24, 2009 10:36
Forum: SCALEO
Topic: Installation Help
Replies: 49
Views: 16865

Re: Installation Help

Hi, I had no problems with the drive but then the one I had lying around was a 250. It did state that it could only handle up to 250 so they must have updated the site! All of the rest works fine on my Vista setup except for the fact I have no sound either through SCART or through the headphone sock...
by Enlightened
Tue Feb 24, 2009 10:16
Forum: SCALEO
Topic: Sound
Replies: 1
Views: 806

Re: Sound

Forgot to add I am running Vista...
by Enlightened
Tue Feb 24, 2009 10:10
Forum: SCALEO
Topic: Sound
Replies: 1
Views: 806

Sound

Hi,

I just bought a Scaleo E yesterday. All seems to be fine except for no sound.

I have picture via SCART but no sound and also no sound from the headphone socket at the front.

Can anyone advise?

Go to advanced search