Search found 14 matches

Go to advanced search

by kappaduei
Thu May 19, 2011 8:26
Forum: Server Products
Topic: Primergy RX300 S2 OS Compatibility
Replies: 3
Views: 2900

Re: Primergy RX300 S2 OS Compatibility

Thanks for your quick answer... So, my server is D2089. ASAP I will try to install Win7 and I think that will be work fine, my only doubt regarding the Storage Controller MegaRAID SCSI 320-2E ... At least I'll come back to Win2008! Of course that I will share the installation results ;-) maybe usefu...
by kappaduei
Thu May 19, 2011 7:40
Forum: Server Products
Topic: Primergy RX300 S2 OS Compatibility
Replies: 3
Views: 2900

Primergy RX300 S2 OS Compatibility

Good Morning to all, I want to install Microsoft Windows 7 Enterprise x32 in Primergy RX300 S2. Some of you knows if there are any compatibility issue? Now I'm using Microsoft Windows Server 2008 x32 and In the past I used Microsoft Windows 2003 x32. If I go in the Fujitsu download support site I ca...
by kappaduei
Mon Apr 25, 2011 22:03
Forum: ESPRIMO
Topic: E5730 PCI EX 16 Issue
Replies: 4
Views: 5586

Re: E5730 PCI EX 16 Issue

When I had this issue I tryed to call FS support and it said that my NVS420 it isn't supported by E5730 infact it isn't written in any datasheet... So I used the graphic card in another DELL pc and since that it is working fine! Try to download the 7935 datasheet and look for graphic card specificat...
by kappaduei
Wed Jul 14, 2010 8:50
Forum: ESPRIMO
Topic: E5730 PCI EX 16 Issue
Replies: 4
Views: 5586

Re: E5730 PCI EX 16 Issue

I tried with NVIDIA GeForce 7300LE and it works fine...

So, maybe the graphic card Quadro NVS 420 is broken or it isn't compatible with esprimo....
by kappaduei
Tue Jul 13, 2010 14:47
Forum: ESPRIMO
Topic: E5730 PCI EX 16 Issue
Replies: 4
Views: 5586

E5730 PCI EX 16 Issue

Hello there! I bought an additional multimonitor video card Nvidia Quadro NVS 420 to add on my Esprimo E5730 but it doesn't works :( When I turn on the esprimo, I receive some beeps from pc speaker and nothing in the VGA or Nvidia output. If I remove the additional video card, the esprimo works fine...
by kappaduei
Fri Nov 21, 2008 9:33
Forum: LIFEBOOK
Topic: [S6420] Blu Screen in win xp setup
Replies: 2
Views: 1091

Re: [S6420] Blu Screen in win xp setup

I confirm that I solved the problem.
by kappaduei
Thu Nov 20, 2008 15:50
Forum: LIFEBOOK
Topic: [S6420] Blu Screen in win xp setup
Replies: 2
Views: 1091

Re: S6420: Blu Screen in win xp setup

I think that I solve it by self :wink:

In bios setup there is a option in SATA Controller: Enhanced (default) or Compatible... With "Compatible" windows setup continue...

I keep in touch... I hope to write after that setup has been terminated successfully :mrgreen:
by kappaduei
Thu Nov 20, 2008 15:30
Forum: LIFEBOOK
Topic: [S6410] UMTS problem
Replies: 6
Views: 3803

Re: [S6410] UMTS problem

I have the same problem! :( I have 3 UMTS module brought it directly from Sierra Wireless, that I cannot use because after 3G watcher installation cannot find the device... The problem is that in the BIOS not appear the option to enable/disable umts card.... (I know this, because I have other S6410 ...
by kappaduei
Thu Nov 20, 2008 15:20
Forum: LIFEBOOK
Topic: [S6420] Blu Screen in win xp setup
Replies: 2
Views: 1091

[S6420] Blu Screen in win xp setup

Good Afternoon! I have a problem during win xp eng (or ita) with sp2 integrated installation on Lifebook S6420.... Appear bluscreen after initial phase of windows setup... I try to use suggest F6 Disk download in fujitsu-support, but the result is the same... :-( I tryed on 3 different S6420 and I r...
by kappaduei
Tue Nov 04, 2008 8:40
Forum: CELSIUS Mobile Workstations
Topic: [H250] UMTS MC8780
Replies: 1
Views: 6114

Re: [H250] UMTS MC8780

UP!

pls help me! :?
by kappaduei
Tue Nov 04, 2008 8:38
Forum: CELSIUS Mobile Workstations
Topic: [CELSIUS H250]
Replies: 2
Views: 8253

Re: [CELSIUS H250]

If you hear some beep means that probally there is something in fault...

maybe RAM or other components... try to check it!

If you are still in warranty call back FS assistance ;-)
by kappaduei
Tue Nov 04, 2008 8:34
Forum: Server Products
Topic: [RX 300-S4]Cannot create "Global Flash" partition...
Replies: 2
Views: 1290

Re: [RX 300-S4]Cannot create "Global Flash" partition...

Thank you very much...

I'm using the server start with quick installation and I don't need global flash... easy! :-)
by kappaduei
Mon Nov 03, 2008 15:46
Forum: Server Products
Topic: [RX 300-S4]Cannot create "Global Flash" partition...
Replies: 2
Views: 1290

[RX 300-S4]Cannot create "Global Flash" partition...

I cannot create Global Flash partition with utility in server start... In the old version was easy... Right Click on hard disk and then Create --> Global Flash... In the last version the menù "Create --> Global Flash" doesn't appear... I can create only a default C partion, then when I try...
by kappaduei
Thu Jul 24, 2008 13:58
Forum: CELSIUS Mobile Workstations
Topic: [H250] UMTS MC8780
Replies: 1
Views: 6114

[H250] UMTS MC8780

I have a Celsius H240 that work fine with the optional mode take from Lifebook S6410... I have also tried it on Celsius H250, but after drivers installation, when I start 3G Watcher, It say that "no able to find any hardware"... If I check in the system properties --> hardware device, I ca...

Go to advanced search