Search found 6 matches

Go to advanced search

by ace ventura
Fri Sep 30, 2011 16:36
Forum: AMILO Notebook
Topic: XA3530 - problem with SSD drive on AHCI mode-slow POST
Replies: 5
Views: 12127

Re: XA3530 - problem with SSD drive on AHCI mode-slow POST

I totally forgot to dvd-rw drive. When I removed it, computer's POST delay was normal. I tried another ODD from ASUS notebook and this another drive (but same manufacturer) worked flawlessly :D :!: . There is some kind of incompatibility. Stock ODD is Sony Optiarc AD-7700S with FSC branding and firm...
by ace ventura
Thu Sep 29, 2011 8:31
Forum: AMILO Notebook
Topic: XA3530 - problem with SSD drive on AHCI mode-slow POST
Replies: 5
Views: 12127

Re: XA3530 - problem with SSD drive on AHCI mode-slow POST

Hi, thanks for respond. No, no other devices are not connected. I succesfully flashed SSD drive to new 1.3 version firmware. I tried all combinations in AHCI mode and there are a results: (notebook has 3 SATA ports marked as S1 and S3 for hard drives and S2 for ODD) Slow POST in this cases: only SSD...
by ace ventura
Wed Sep 28, 2011 12:02
Forum: AMILO Notebook
Topic: XA3530 - problem with SSD drive on AHCI mode-slow POST
Replies: 5
Views: 12127

XA3530 - problem with SSD drive on AHCI mode-slow POST

I have XA3530 model with 2 hard drive running in RAID0. Now i bought SSD drive Corsair Force 3 64GB. I disable RAID and set AHCI mode in BIOS. When I used whole SSD drive on SATA2 port (close to cpu - common cover) or use SSD on any SATA port combined with classic hard drive on another SATA port the...
by ace ventura
Sat Feb 02, 2008 11:54
Forum: AMILO Notebook
Topic: [Xa1526] wireless drivers bluescreen Vista
Replies: 25
Views: 16511

I bought Intel 4965AGN module. I successfully installed them yesterday and works great!!

Now I connect to wifi faster, connection is very stable and all games works perfectly without any lags. :D
by ace ventura
Sat Jan 26, 2008 13:45
Forum: AMILO Notebook
Topic: [Xa1526] unable to upgrade to bios 1.1N
Replies: 3
Views: 1879

I have the same notebook and I successfully updated BIOS to 1.1N version yesterday. I ran the program from MS Vista too. Did you run the self-extract archive?
by ace ventura
Mon Jan 21, 2008 18:59
Forum: AMILO Notebook
Topic: [Xa1526] wireless drivers bluescreen Vista
Replies: 25
Views: 16511

Re: Bye 2 Sis163u module!

Well when I had the sis163u module, the connection speed to the internet was 1,5-2 mbit and thats not funny when you have a 20 mbit connection! So I bought a Intel mini-pcie module 4965agn for about about 37 euros,and it works alot better now I can push 11 mbit! And browsing the pages comes abit fa...

Go to advanced search

cron