Search found 28 matches

Go to advanced search

by diabolicum
Thu Oct 04, 2007 19:12
Forum: SCALEO
Topic: [SCALEO 600] Bios modification failed ... PC does not boot
Replies: 14
Views: 7800

your name sould be BigLame
by diabolicum
Thu Oct 04, 2007 16:54
Forum: SCALEO
Topic: [SCALEO 600] Bios modification failed ... PC does not boot
Replies: 14
Views: 7800

Re:

Diabolicum.. Shut the hell up, the grown ups are talking.. Joe has already stated (if you had read the post properly): I shutted down the PC with the on-/off switch on the front side. Then I deleted (erased) the CMOS by changing the JBAT-1 jumper (including waiting some minutes). After resetting th...
by diabolicum
Wed Oct 03, 2007 16:15
Forum: Software & Operating systems
Topic: Vista problem
Replies: 1
Views: 3745

tell me your system specs
by diabolicum
Wed Oct 03, 2007 16:13
Forum: SCALEO
Topic: [Scaleo P] has no picture
Replies: 2
Views: 1837

Re: Scaleo P has no picture

aakl wrote:I have tried another videocard, another HD, another power and other RAM, nothing helps, what's wrong?

wats wrong? first to start its the lack of infomation you gives us
by diabolicum
Wed Oct 03, 2007 16:10
Forum: SCALEO
Topic: [SCALEO 600] Bios modification failed ... PC does not boot
Replies: 14
Views: 7800

you dont need to buy a new mainboard.. take out the battery for fiew sec like 20 to clear out the cmos
by diabolicum
Wed Sep 19, 2007 16:16
Forum: SCALEO
Topic: [EVi 2535] Slow Boot on Vista
Replies: 7
Views: 4897

if none can help try on this forum
try http://forums.techpowerup.com/index.php
there are like 300 experts and its 90% active
by diabolicum
Fri Sep 14, 2007 23:05
Forum: SCENIC
Topic: [SCENIC 521] memory upgrade, STOP screen at XP install
Replies: 1
Views: 2526

and http://www.fujitsu-siemens.com/rl/peripherals/mainboards/ram.asp?Main=D1120 lists only PC133 modules. The 128MB and 256MB modules I used are PC133. The original 64MB modules are PC100 as far as I remember. The next thing I plan is to complete a clean XP installation with two 128MB dimms, try to...
by diabolicum
Fri Sep 14, 2007 22:37
Forum: SCALEO
Topic: [EVi 2535] Slow Boot on Vista
Replies: 7
Views: 4897

Its posible that somthing in your bios settings got changed on boot settings low or fast boost like sheckking for error's loading stuff that takes allot of time sheck ur bios
by diabolicum
Thu Sep 06, 2007 18:31
Forum: Software & Operating systems
Topic: Lack of vista drivers..
Replies: 4
Views: 5123

its not FS the make hardware, vista is a bugy Operating system not 100% bugfree like windows XP , XP autodetects hardware and autoinstall it and i'm not sure for vista
by diabolicum
Tue Aug 28, 2007 19:01
Forum: SCALEO
Topic: [Pa 2540] With radeon x1700 fsc => shutdown
Replies: 6
Views: 3114

make sure ur airflow is good enough so gpu and mem stays cool somegoes for other parts make sure it fits in ur agp, pci-e socket not that its half in it sheck for the right drivers some work some dont

and did you overclocked it ? its posible if the core or mem is to high and making artifacts
by diabolicum
Sun Aug 19, 2007 12:26
Forum: SCALEO
Topic: [Scaleo P] with Intel CPU 820D 2.8 Mhz - CPU TEMP
Replies: 2
Views: 1732

those temps are realy high you sould get a new cooler zalman or a scythe
by diabolicum
Fri Aug 10, 2007 21:57
Forum: SCALEO
Topic: [SCALEO T] Patch for installed CPU not loaded
Replies: 6
Views: 4500

yes that is even bether
i got my update from intel
by diabolicum
Fri Aug 10, 2007 18:03
Forum: SCALEO
Topic: [SCALEO T] Patch for installed CPU not loaded
Replies: 6
Views: 4500

hehe found it

http://support.microsoft.com/kb/936357

USE AT UR OWN RISK YOU CAN SCRUW UP UR BIOS
by diabolicum
Fri Aug 10, 2007 17:59
Forum: SCALEO
Topic: [SCALEO T] Patch for installed CPU not loaded
Replies: 6
Views: 4500

dam now i cant find it

oh yea it was microcode
by diabolicum
Fri Aug 10, 2007 15:08
Forum: SCALEO
Topic: [SCALEO T] Patch for installed CPU not loaded
Replies: 6
Views: 4500

if you are using a intel processor go to intel website look for microtech update

Go to advanced search

cron