scaleo E remote control

TIPPS UND TRICKS, FAQ

Moderator: ModTeam

ronmac
Posts: 1
Joined: Mon Jun 15, 2009 20:03
Product(s): scaleo E

scaleo E remote control

Postby ronmac » Mon Jun 15, 2009 20:07

I have just instal;led a new motherboard on my Scaleo E. The remote control no longer works, although the IR keyboard does. Can you suggest a fix please

s_mario
Posts: 1373
Joined: Wed Jul 12, 2006 20:50
Product(s): *
Location: Chemnitz

Re: scaleo E remote control

Postby s_mario » Mon Jun 15, 2009 20:13

ronmac wrote:I have just instal;led a new motherboard on my Scaleo E. The remote control no longer works, although the IR keyboard does. Can you suggest a fix please

Scaleo E doesn't have an IR-Keyboard, it is an RF-Keyboard (2,4Ghz).
AMC530 2x DVB-C + analog IN, 3.2.419, 2GB, P4 640HT, 2TB
AMC530 2x DVB-C + analog IN, 3.2.419, 1GB, P4 640HT
AMC370 1x DVB-C + 1*Analog, 1.6.115 SR5
AMC350 2x DVB-C, 1.6.115 SR5
AMC300, 1.6.115 SR5
AMC300, 2x DVB-C, Gen2VDR 1.6
SCALEO E, 2x Satelco EW DVB-C, 1GB, P4 670HT, EasyVDR 0.6.08 Wolf
Golden Media Spark One mit Neutrino HD
Celvin Q800 4x 1TB


Return to “Hints, FAQ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron